Duurzaamheid is geen eindpunt, maar een continu proces

Het doel? Een positieve impact op de leefomgeving realiseren. Dat begint bij de drijfveren binnen onze organisatie. Verduurzaming komt namelijk van binnenuit en werkt zo door naar de keten. Wij geloven in duurzame en innovatieve dienstverlening enerzijds en een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering anderzijds.

Zo zet Berser zich in voor een lagere CO2-uitstoot

Bij Berser Network Logistics wordt het grootste deel van de CO2-uitstoot veroorzaakt door het wagenpark. Wij zijn dan ook continu bezig met het verduurzamen van onze vrachtwagens, bestelbussen en auto’s.

Zo hebben wij in ons milieumanagementsysteem procedures opgesteld voor een duurzame inkoop van voertuigen. Bij de aanschaf kijken we kritisch naar de motor, het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Maar we kijken ook naar zaken als cruise control, snelheidsbegrenzers, schakelindicatoren, bandenspanningsmeters en aerodynamica.

Het nieuwe rijden bij Berser

Onze chauffeurs volgen allemaal de cursus 'Het nieuwe rijden'. Zo leren zij op een milieubewuste manier te rijden. Het resultaat? Minder brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot per voertuig. Daarnaast monitoren wij het verbruik per voertuig en het rijgedrag. Waar mogelijk treffen wij maatregelen.

Heb je vragen over onze visie op duurzaamheid? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact op
Flexibel transport tegen een scherp tarief?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan