Professioneel groupage transport van en naar Engeland

Ben je op zoek naar een logistieke partner voor groupage transport naar Engeland? Voor Berser Network Logistics vormt de Brexit geen enkele uitdaging. Met onze flexibele vloot ferrytrailers brengen wij elke zending veilig en snel naar Groot-Brittannië.

Snel en flexibel groupage transport naar Engeland

Engeland is nog steeds een van onze belangrijkste handelspartners. Groupage transport is dan ook een efficiënte manier om verschillende kleine zendingen in één container te vervoeren. Nemen wij binnenkort jouw goederen mee voor groupage transport? Onze ferrytrailers vertrekken dagelijks vanuit de haven van Rotterdam. 

De Brexit is voor ons geen belemmering

Bang dat de Brexit een belemmering vormt voor de export van je goederen? Niet nodig. Berser Network Logistics heeft namelijk jarenlange ervaring met de afhandeling van douanegoederen in de Rotterdamse haven. Of je nu auto-onderdelen of keramische tegels naar Engeland wilt verzenden.

Met meer dan 40 jaar ervaring en een groot netwerk is groupage transport naar Engeland voor ons a piece of cake. Van palletvervoer naar Cambridge tot transport naar het centrum van Londen: wij regelen het. Bovendien kennen wij als local heroes het Engelse wegennetwerk als onze broekzak. 

Wat kost groupage transport naar Engeland?

Heb jij op korte termijn groupage transport naar Engeland nodig? En ben je benieuwd naar de tarieven van Berser Network Logistics? Elk transport is anders, waardoor wij niet met vaste tarieven werken. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. 

Groupage transport: dit zijn onze voordelen

 Sinds 1976 specialist in internationale logistieke oplossingen
Jarenlange ervaring met de afhandeling van douanegoederen
✓ Alles in huis om jou én je klanten volledig te ontzorgen
Altijd zicht op je zending met een unieke track & trace-code
Als local hero kennen wij de wegen en straten als onze broekzak
 Direct contact met ons team van transportspecialisten
 Wij zetten ons in voor duurzame logistiek

Op korte termijn groupage transport nodig?

Berser Network Logistics brengt jouw goederen veilig en snel van A naar B. Meer weten over de mogelijkheden van groupage transport naar Engeland? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen