Berser Network Logistics zag in 1976 het levenslicht

Ons familiebedrijf startte als expediteur in de Rotterdamse haven, maar ontpopte zich al snel tot een volledige transportonderneming. Zo kon Berser de kwaliteit voor haar klanten in Engeland en de Benelux waarborgen.

Tegenwoordig is Berser nog steeds een familiebedrijf

Ons bedrijf werd in 1976 opgericht door Leo Marks en de Engelse partners Beresford en Sergeant. Sinds 2002 staat Berser Network Logstics onder de succesvolle leiding van de zonen Remko en Robert Marks. Nog altijd dichtbij de beroemde Rotterdamse haven zijn wij uitgegroeid tot een sterke regionale vervoerder.

Berser Network Logistics is founding member van Palletways, een netwerk voor de distributie van Europese express pallets. Door data en goederen van klanten te bundelen in de regio Zuid-Holland - in combinatie met onze netwerken DistriXL en Palletways - maken wij dagelijks het verschil voor bedrijven en particulieren.

Zoek jij een flexibele logistieke partner?

Berser Network Logistics biedt gegarandeerde looptijden tegen interessante tarieven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven of particulieren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Flexibel transport tegen een scherp tarief?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan