Op zoek naar een partner voor jouw pallet transport?

Als je regelmatig pallet transport nodig hebt, wil je natuurlijk wel dat jouw zendingen veilig, snel en professioneel afgehandeld worden. Berser Network Logistics heeft niet alleen meer dan 40 jaar ervaring, maar ontzorgt jou én je klant van A tot Z.

Berser is gespecialiseerd in pallet transport

Samen met onze partners DistriXL en Palletways vervoeren wij jaarlijks miljoenen zendingen door heel Europa. Of je nu zonnepanelen, auto-onderdelen, keramische tegels of openhaardhout wilt transporteren: wij regelen het veilig en snel. Bovendien zijn uw goederen tijdens het pallet transport volledig verzekerd. 

Staan jouw goederen op normale pallets, mini-pallets, europallets of blokpallets? Geen probleem. Wij zorgen dat jouw zending snel en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Met meer dan 40 jaar ervaring is geen uitdaging ons te groot. Schakel jij ons binnenkort in voor professioneel pallet transport? 

Pallet transport in Europa én Groot-Brittannië

Je kunt de chauffeurs van Berser Network Logistics gerust local heroes noemen. Wij kennen het wegennetwerk van de Benelux, Europa én Groot-Brittannië namelijk als onze broekzak. Waar je pallet transportzending ook heen moet: wij weten er te komen. 

Samen met Palletways en DistriXL vormen wij een sterk logistiek netwerk. En de Brexit? Die vormt voor ons geen enkele uitdaging. Op onze ferrytrailers van Euroliner vertrekken er dagelijks zendingen voor pallet transport naar Groot-Brittannië. 

De voordelen van pallet transport via Berser

Veilig, flexibel en professioneel pallet transport tegen scherpe tarieven: dat is waar Berser Network Logistics voor staat. Ben je op zoek naar een professionele partner voor jouw pallet transport? Dit zijn onze voordelen:

 Meer dan 40 jaar ervaring in professioneel pallet transport
 Snelle en flexibele levering in de Benelux, Europa en Groot-Brittannië
✓ Volledige ontzorging van jou én je klant
 Altijd zicht op je zending met een track & trace-code
Als local hero kennen wij de wegen als geen ander
 Heb je vragen? Stel ze direct aan je vaste contactpersoon
Wij zetten ons in voor een lagere CO2-uitstoot en duurzame logistiek

Wat kost pallet transport bij Berser?

Elk logistieke vraagstuk vraagt om een andere oplossing. Bij Berser Network Logistics zien wij pallet transport dan ook als maatwerk. Heb jij op korte termijn pallet transport nodig en ben je benieuwd naar onze tarieven? Vraag gerust een offerte aan, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op. 

Binnenkort pallet transport nodig?

Schakel Berser Network Logistics in voor professioneel, veilig en snel pallet transport. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven of particulieren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen