Transport in Rotterdam met oog voor duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een ervaren logistieke partner voor transport in Rotterdam? Berser Network Logistics heeft niet alleen meer dan 40 jaar ervaring, maar bovenal oog voor duurzame stadslogistiek. Daarom werken wij vanuit een logistieke stadshub.

Een slimme stadshub voor transport in Rotterdam

Rotterdam is onze thuisbasis. Niet alleen in de stad maar ook vanuit de haven transporteren wij jaarlijks miljoenen zendingen voor onze klanten. Om het aantal vrachtritten in de stad te beperken, bundelen wij zoveel mogelijk goederen in een verzamelpunt aan de rand van de stad: een logistieke stadshub.

Zo'n stadshub beperkt niet alleen het aantal gereden kilometers, maar ook de CO2-uitstoot van ons wagenpark. Zo draagt Berser Network Logistics met elk transport in Rotterdam bij aan duurzame en emissievrije stadslogistiek. 

40+ jaar ervaring met transport in Rotterdam

Heb jij regelmatig transport in Rotterdam nodig? Dan wil je natuurlijk wel dat je logistieke partner je zendingen professioneel afhandelt. Berser Network Logistics is al meer dan 40 jaar een grote speler in Rotterdam, de Benelux én de rest van Europa. Wij brengen jouw goederen veilig en snel van A naar B.

Wat kost transport in Rotterdam? 

Wil jij op korte termijn goederen naar Rotterdam transporteren? En ben je benieuwd naar de tarieven van transport in Rotterdam? Vraag gerust een offerte aan. Doordat wij elk transport als maatwerk zien, werken wij niet met vaste tarieven. 

Wij regelen elk transport in Rotterdam

Kies je voor Berser Network Logistics? Dan kies je voor de volgende voordelen:

 Meer dan 40 jaar ervaring in transport in Rotterdam (en daarbuiten)
 Gespecialiseerd in palletvervoer en groupage
✓ Volledige ontzorging van jou én je klant
Volg op elk moment je zending met een track & trace-code
Als local hero kennen wij de straten van Rotterdam als onze broekzak
Heb je vragen? Dan is ons team van transportspecialisten altijd bereikbaar
Wij zetten ons in voor een lagere CO2-uitstoot en duurzame logistiek

Transport in Rotterdam nodig?

Het team van Berser Network Logistics denkt graag met je mee. Meer weten over de mogelijkheden van transport in Rotterdam, de Benelux of Europa? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen