Import en export overzee 

Agenten netwerk

In samenwerking met de OEC group of companies onderhoudt BERSER NVOCC diensten van en naar de grote industriële centra in het Verre – Oosten en Amerika. Onze ter zake kundige medewerkers hebben parate kennis van de vele specifieke eisen op dit vaargebied en staan 24 uur per dag voor u klaar om u te adviseren. Alle opvolgende trajecten zoals handling, container transport en douane afhandeling worden ‘in house’ verzorgd door eigen middelen en mensen.
 

Een wekelijkse groupage (LCL) dienst wordt onderhouden van Hong Kong/ Shenzen en Shanghai naar Rotterdam met Up Swing Agency Limited, een familiebedrijf waar de Berser Group al meer dan 15 jaar mee samenwerkt, onder andere gespecialiseerd in boeken en drukwerk.

 

Douane afhandeling

BERSER beschikt over verschillende vergunningen op het gebied van afhandeling van douane goederen. Zo is er een vergunning entrepot-C afgegeven voor ons magazijn, zodat wij in staat zijn om zowel douane goederen als goederen uit vrije verkeer in dezelfde ruimte op te slaan. Verder zijn er vergunningen zoals toegelaten afzender (TA) en toegelaten ontvanger (TO) gekoppeld aan de toestemming voor zelfafgifte van transit documenten. Bovendien handelen wij voor diverse multinationale ondernemingen als fiscaal vertegenwoordiger en  behoort bemiddeling bij veredelingsvergunningen tot de mogelijkheden.