Transport

Container trucking

De afdeling container trucking is gespecialiseerd in vervoer van alle soorten containers in het binnen- en buitenland en heeft zich de laatste jaren op grote schaal ontwikkeld. Ook wordt op vakkundige wijze tegemoet gekomen aan de hedendaagse eisen van containerrederijen of rederijagenturen. Ervaren chauffeurs maken gebruik van het moderne wagenpark dat is uitgerust volgens de ADR-normen. Bovendien zijn alle chauffeurs voorzien van een electronische cargo card en worden containers electronisch aangemeld bij de verschillende terminals. Hierdoor worden onnodige wachttijden voorkomen.


Dienst op Verenigd Koninkrijk

Dagelijks vertrekken er vanuit het cross-dock warehouse meerdere groupage ladingen naar het Verenigd Koninkrijk. Afhankelijk van het product en de wensen van de klant worden de transporten begeleid of onbegeleid uitgevoerd. Onze vloot van ferrytrailers bestaat uit 13.60 meter huiftrailers, tautliners en boxtrailers. Doordat BERSER gebruik maakt van vrijwel alle routes naar het Verenigd Koninkrijk kan er flexibel op de wensen van de opdrachtgevers worden ingespeeld.

 

Europese Groupage

Met een internationaal netwerk van meer dan 20 partners in Europa, investeert Berser Shipping permanent in kennis, ICT en materieel. Berser Shipping komt daarmee tegemoet aan de veranderende wensen en eisen van de klant. De divisie Berser Logistics biedt met meer dan 200 vertrekken per week, snelle huis/huis verbindingen naar bijna iedere locatie in Europa. Alle zendingen worden zorgvuldig en professioneel begeleid door onze vakbekwame medewerkers. Iedere week vinden meer dan 200 vertrekken plaats naar Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland